miércoles, 4 de febrero de 2009

Coses a tenir en compte abans de marxar!

Aquestes dues setmanes estan sent intenses... cal tenir-ho tot a punt!! Així que...


1) Hem fet una hora i mitja de cua al Consulat a demanar el Visat. Al final hem agafat un visat per dues entrades ja que anirem també a Hong Kong. Normalment es paguen 35 euros (per dues entrades) però la setmana passada quan vam voler fer-ho estava tancat per ser la Festa de la Primavera i hem hagut de fer-ne un d'urgència, que ens ha costat uns 58 euros.

2) Hem anat a Sanitat per posar-nos les vacunes pertinents i informar-nos. A Xina no hi ha cap vacuna obligatòria, però sí que n'hi ha de "recomanades". Aquesta setmana la meva germana m'ha punxat del Tètanus i la diftèria, l'Hepatitis A i B i la metgesa de Sanitat del Tifus i la grip (per la grip aviar). També ens hem hagut de comprar la vacuna anticolèrica (dukoral), que es pren via oral.

3) Hem trucat al RACC i a les nostres assegurances particulars per informar-nos de quina és la cobertura que tenim en cas de malaltia o mort.

4) Hem anat als nostres bancs per informar-nos de si s'utilitzen els Travelers checks o com funciona el canvi de mondea allà, les comissions, els caixers i els límits de retirada de diners.

5) El Jaume ha trucat a la seva companyia de telèfons per informar-se de quina tarifa hi ha (3euros el minut, 0,70 el sms) i aviam si funcionaria el mòbil allà.



Encara ens queden algunes cosetes a fer... però sembla que tot comença a agafar el seu rumb!! I Xina està a la cantonada!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario