miércoles, 4 de febrero de 2009

Primer esbòs del trajecte!

Ja tenim una primera idea de quin serà el nostre recorregut... això sí, tan sols és un "primer esbòs"... segons com vagin les coses i com ho veiem allà, segurament no tot serà tal qual ho hem pensat!


FEBRER

Dia 9 --> Viatge.
Dia 10 --> Arribem a Shanghai.
Dia 11 --> Shanghai.
Dia 12 --> Shanghai.
Dia 13 --> Suzhou.
Dia 14 --> Nanjin.
Dia 15 --> Qufu.
Dia 16 --> Tai'an.
Dia 17 --> Zhuijiayu i Ji'nan.
Dia 18 --> Tianjin.
Dia 19 --> Beijing (Pekín)
Dia 20 --> Beijing (Pekín)
Dia 21 --> Beijing (Pekín)
Dia 22 --> Beijing (Pekín)
Dia 23 --> Datong.
Dia 24 --> Pingyao
Dia 25 --> Xi'an.
Dia 26 --> Xi'an.
Dia 27 --> Xi'an.
Dia 28 --> Hong Kong (des de Cantón)

MARÇ

Dia 1 --> Hong Kong.
Dia 2 --> Hong Kong.
Dia 3 --> Macao.
Dia 4 --> Shanghai.
Dia 5 --> Shanghai.
Dia 6 --> Viatge a Barcelona - Lleida.

Coses a tenir en compte abans de marxar!

Aquestes dues setmanes estan sent intenses... cal tenir-ho tot a punt!! Així que...


1) Hem fet una hora i mitja de cua al Consulat a demanar el Visat. Al final hem agafat un visat per dues entrades ja que anirem també a Hong Kong. Normalment es paguen 35 euros (per dues entrades) però la setmana passada quan vam voler fer-ho estava tancat per ser la Festa de la Primavera i hem hagut de fer-ne un d'urgència, que ens ha costat uns 58 euros.

2) Hem anat a Sanitat per posar-nos les vacunes pertinents i informar-nos. A Xina no hi ha cap vacuna obligatòria, però sí que n'hi ha de "recomanades". Aquesta setmana la meva germana m'ha punxat del Tètanus i la diftèria, l'Hepatitis A i B i la metgesa de Sanitat del Tifus i la grip (per la grip aviar). També ens hem hagut de comprar la vacuna anticolèrica (dukoral), que es pren via oral.

3) Hem trucat al RACC i a les nostres assegurances particulars per informar-nos de quina és la cobertura que tenim en cas de malaltia o mort.

4) Hem anat als nostres bancs per informar-nos de si s'utilitzen els Travelers checks o com funciona el canvi de mondea allà, les comissions, els caixers i els límits de retirada de diners.

5) El Jaume ha trucat a la seva companyia de telèfons per informar-se de quina tarifa hi ha (3euros el minut, 0,70 el sms) i aviam si funcionaria el mòbil allà.



Encara ens queden algunes cosetes a fer... però sembla que tot comença a agafar el seu rumb!! I Xina està a la cantonada!!